Originální vánoční ozdoba na stromeček

vánoční ozdoba na stromeček

Pokud máte rádi Vánoce, máme pro vás skvělý tip. V našem eshopu si můžete objednat vánoční baňku na stromeček s fotografií, která vám umožní vytvořit vlastní design s vaší oblíbenou fotkou. Je to jednoduché, zábavné a cenově dostupné. V tomto článku vám povíme více o této neobyčejné ozdobě, která vás nebo vaše blízké potěší.

V čem je naše dekorace zvláštní?

Vánoční baňka na stromeček s fotografií je plastová baňka, kterou si můžete navrhnout podle svého přání s vaší vlastní fotkou. Fotka se zobrazí na baňce, když se rozsvítí světýlka uvnitř. Tím se vytvoří krásný a originální efekt, který upoutá pozornost a vyvolá emoce. Baňka je vyrobená na 3D tiskárně z kvalitního materiálu PLA, takže si ji můžete užívat dlouho.

Jak se baňka vyrábí?

Výroba této ozdoby na stromeček s fotografií je velmi zajímavý proces, který spojuje moderní technologii a kreativitu. Nejprve si vyberete fotku, kterou chcete mít na baňce. Může to být fotka vaší rodiny, přátel, domácích mazlíčků nebo cokoliv jiného, co má pro vás význam. Fotku nám pošlete e-mailem nebo ji nahrajete přes náš formulář. My se postaráme o zbytek. Fotku nahráváme do speciálního programu, který ji upraví tak, aby se dala promítat na povrch baňky. Baňku tiskneme na 3D tiskárně vrstva po vrstvě. Výroba trvá zhruba 10 hodin, během kterých se baňka tvoří před našima očima. Pro zobrazení fotky už si jen doma dovnitř vložíte světýlka, které má běžně většina lidí na stromečku. A je to! Vaše vánoční baňka na stromeček s fotografií je hotová a připravená k odeslání.

Jak si dekoraci na stromeček objednat?

Objednat si tuto vánoční baňku  je velmi jednoduché. Stačí navštívit náš eshop a vybrat si z naší nabídky zda chcete variantu s jednou fotkou nebo se dvěma. Poté si vyberete fotku, kterou chcete mít na baňce. Fotku nám pošlete e-mailem nebo ji nahrajete přes náš formulář. My se postaráme o zbytek a zašleme vám hotovou baňku do pár dnů. Platbu provedete online pomocí platební karty nebo převodem na účet. Doručení je rychlé a bezpečné pomocí kurýrní služby. Cena za jednu baňku je 169 Kč s jednou fotkou, respektive 199 Kč se dvěma. Od 3 kusů potom získáte slevu 10% a od 800kč celkového nákupu dopravu zdarma.

Proč takovou vánoční dekoraci kupovat?

Naše baňka s fotografií je skvělým způsobem, jak si uchovat vzpomínky na vaše milované osoby nebo zvířata, nebo jim udělat radost jako dárek. Baňka je originální a osobní, takže nikdo jiný ji nebude mít stejnou. Baňka je také krásná a zajímavá, takže ozdobí váš stromeček a dodá mu lesk a život. Baňka je navíc cenově dostupná a snadno se objednává a doručuje. Pokud chcete mít nezapomenutelné Vánoce plné lásky a radosti, neváhejte a objednejte si ještě dnes vaši vánoční baňku na stromeček s fotografií. Budete nadšeni z výsledku a vaši blízcí vám poděkují za takový dárek. Vánoční baňka na stromeček s fotografií je ozdoba, která má duši.

Vánoční ozdobu najdete ZDE

A nezapomeňte, že výroba trvá téměř půl dne, proto je lepší objednat co nejdříve. Před vánoci to bude frmol.

Pokud ještě přemýšlíte nad dalšími dárky na vánoce, zkuste mrknout na naše skvělé skleněné hodiny s fotkou nebo kryt na telefon s vlastní fotkou.

vánoční ozdoba na stromeček
vánoční baňka na stromeček s vlastní fotografií
Může se vám líbit