Skleněné hodiny s fotkou – neodolatelný doplněk tvého interiéru!

V dnešní uspěchané době, kdy moderní technologie zaujímají stále větší místo, si často připomínáme důležitost osobních zážitků a vzpomínek. Co kdyby sis mohl zvěčnit ty nejcennější okamžiky v podobě krásného a unikátního designového doplňku? To ti teď umožní náš skvělý eshop, který se specializuje na výrobu nejhezčích hodin s tvou vlastní fotografií.

V čem jsou hodiny od Somara tak výjimečné? Prvním ohromujícím prvkem je použití skla, které dodává hodinám nezaměnitelný a elegantní vzhled. Skleněné hodiny patří k nejmodernějším dekorativním prvkům a přinášejí do tvého domova sofistikovanost a lehkost. Sklo také zajišťuje, že tvá fotka na hodinách bude vynikat v celé své kráse.

Dalším klíčovým prvkem je možnost vložit tvou vlastní fotku do designu hodin. Díky této možnosti získávají hodiny tvou osobitost a stávají se skutečným vyjádřením tvé osobnosti a vkusu. Buď kreativní a nechej na hodinách promlouvat tvé nezapomenutelné dovolené, rodinné oslavy nebo jiné výjimečné okamžiky, které ti zpříjemňují život.

Krásné barvy 

Barvy hrají v designu rovněž důležitou roli. Somar.cz nabízí širokou paletu barev, ze kterých si můžeš vybrat tu, která se nejlépe hodí do tvého interiéru. Nechej své hodiny ladit s nábytkem, stěnami či ostatními dekoracemi a vytvoř si tak dokonalý celkový dojem.

Tichý strojek

Kromě estetiky máme na paměti také praktičnost. Hodiny od Somar.cz jsou vybaveny tichým hodinovým strojkem, což znamená, že ti neruší noční klid a ticho tvého domova. Můžeš si tak vychutnávat krásu svých hodin i v naprostém klidu a pohodlí.

A co ještě hodiny s vlastní fotkou dělá nejkrásnějšími na trhu? Je to výjimečná péče a preciznost, kterou vkládáme do výroby každého kusu. Každá fotka je zpracovávána s ohledem na nejvyšší kvalitu, aby výsledný produkt byl naprosto dokonalý.

Pokud hledáš skvělý způsob, jak zvelebit svůj interiér a přidat do něj kousek sebe sama, pak jsou skleněné hodiny od nás tím pravým řešením. Skleněná konstrukce, pestrá barevná škála a možnost vložit tvou vlastní fotku do designu jsou jen některé z prvků, které dělají tyto hodiny tak výjimečnými. Zkrátka, spojení tvých osobních vzpomínek a designové elegance je něco, co budeš ocenit každý den.

Na zavěšení i na stůl – vybere si každý

Hodiny u nás vyrábíme ve dvou variantách. U zavěšení na zeď vyrábíme skleněné hodiny s fotkou kulaté, které mají u hodinového strojku i háček pro zavěšení. Stolní hodiny s fotkou zase vyrábíme čtvercové. Tyto hodiny mají v levém dolním rohu výřez na nožičku, pomocí které je opřená na každé rovné ploše – tedy třeba u vás v kanceláři na stole. 

Tipy na vlastní motiv 

Děti – Nejčastěji si na hodiny zákazníci nechávají tisknout děti – třeba jako dárek pro prarodiče.

Sportovní klub – V dětském pokoji se hodí mít své originální hodiny se znakem tvého oblíbeného týmu.

1 Comment

  1. […] ještě přemýšlíte nad dalšími dárky na vánoce, zkuste mrknout na naše skvělé skleněné hodiny s fotkou nebo kryt na telefon s vlastní […]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Může se vám líbit